Bezorging & afhalen

Wie bezorgt mijn bestelling?
Onze bestellingen worden in de meeste gevallen bezorgd door de pakkettendiensten van PostNL & DHL. In uitgezonderde situaties (afhankelijk van de bestelling) is het ook mogelijk dat de bestelling wordt bezorgd door Smikkelstol.nl zelf of door een transporteur.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
Ja, dat is geen enkel probleem. Bij het afronden van de bestelling kan je kiezen voor de verzendmethode 'Afhalen'.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
De bestelling wordt normaal gesproken verstuurd binnen 3 werkdagen. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van de bestelling. Het product is nooit op voorraad en moet nog gebakken worden, het gaat immers om een eetbaar product.
Daarnaast is het mogelijk om een gewenste leverdatum aan te geven. Dus wanneer de bestelling wordt geplaatst in november, dan kan je aangeven dat je de bestelling wil ontvangen op een dag in december.

Hoe laat komt mijn bezorging?

Als de bestelling wordt verstuurd via DHL ontvang je een e-mailbevestiging met daarin een verwijzing naar de website van DHL, waar meer informatie wordt gegeven omtrent de indicatie van de levertijd. Let op! Dit tijdstip is indicatief en kan afwijken. Aan de voorspelling kunnen geen rechten worden verleend!

Bezorgen jullie ook op zaterdag?
Het is mogelijk om de bestelling op zaterdag te laten afleveren. Dit kan je aangegeven bij het kopje 'gewenste leverdatum' in het bestelproces.

Naar boven


De voordelen van Smikkelstol.nl

  • Vers gebakken in onze eigen bakkerij
  • Levering binnen 2 à 3 werkdagen
  • Veilig en gemakkelijk betalen
  • Versturen naar meerdere adressen
Hulp nodig? +31 (0) 172 74 80 19